I januar 2015 tog GSOLs tekniske team til Vestafrika med start i Guinea, dernæst Sierra Leone for at ende i Liberia. Solcelleanlægget i Guinea blev installeret på taget af en bygning i Conakry. Der er installeret 192 solcellepaneler, 6 stk. Inverter på hver 10 kw, 12 MPP tracker, 64 batterier på hver 220 AMP, trukket over 4000 meter kabel, da bygningen er 6 etager høj.

GSOLs arbejde sikrer, at kunden får en mere stabil energi/strømforsyning til blandt andet kommunikationsudrustning, kølefaciliteter til medicin m.m., hvilket er et lille men vigtigt dansk teknologisk bidrag til kampen mod Ebola. Solcelleanlægget vil spare kunden for ca. 250-300 USD pr. dag året rundt.

 

 

GSOL har over 20 års erhvervserfaring indenfor vedvarende energi og har specialiseret sig i solcelleanlæg. Vores kernekompetencer er at rådgive og levere højkvalitet solcelleanlæg som tagmonteret, jordmonterede og bygningsintegrerede solcelleanlæg, off-grid hybrid systemer og solcelle containere. GSOL kan løse alle former for arbejde, der beskæftiger sig med design, installation og servicering af solcelleanlæg.