I årevis har offentlige støtte været en af de væsentligste årsag til at investere i et solcelleanlæg, men nu er fokus i høj grad på energiuafhængighed og fritagelse for stigende energiomkostninger.

Vi ønsker at forbruge så meget som muligt af energiproduktionen, når solen står på, samt sikre energitilgængelighed natten over samt i perioder med lidt eller ingen solskin.

Vores Solar/Battery løsning opbevarer ikke kun solenergi til senere brug, men gør det også muligt at forvalte din energiproduktion intelligent takket være Fronius' nye løsninger, som sætter nye standarder for grøn energiproduktion, brug og opbevaring af energi.

Se video her: http://www.gsol.dk/da/category-nyheder/93-fronius-symo-hybrid-video.html

Vores Solar/Battery løsning indeholder følgende produkter:

Sorte monokrystallinske eller polykrystallinske solcellepaneler

Montagesæt fra Fischer eller Aerocompact

Fronius Symo Hybrid 3 faset inverter 3.0-5.0

Fronius Solar Lithium Battery

Fronius Smart Meter

Kontakt os for mere info samt priser på info@gsol.dk


 

 

GSOL har over 20 års erhvervserfaring indenfor vedvarende energi og har specialiseret sig i solcelleanlæg. Vores kernekompetencer er at rådgive og levere højkvalitet solcelleanlæg som tagmonteret, jordmonterede og bygningsintegrerede solcelleanlæg, off-grid hybrid systemer og solcelle containere. GSOL kan løse alle former for arbejde, der beskæftiger sig med design, installation og servicering af solcelleanlæg.