Driftsoptimering og driftssikkerhed er det vigtigste element i forbindelse med solcelleanlæg, idet værdien af produktionen, i kroner, over solcelleanlæggets levetid er op til 10 gange større end anlægsinvesteringen. En overvågningsløsning sikrer pålidelig systemovervågning og den reducerer perioder med driftsudfald og driftsomkostninger drastisk. Solcelleanlæg med overvågningsløsninger leverer op til 15% højere samlet ydelse end et ”manuelt” serviceret anlæg. Og derfor bør en overvågningsløsning, som er nøje tilpasset det enkelte projekt, være en fast bestanddel af investeringen i solcelleanlæg. Driftsvisualiseringen kan desuden bidrage til profilering på web, mobilt og i pressen, og er således en smart løsning der sikrer maksimal markedsføringsværdi og brugeroplevelse for flere interessenter.
GSOL tilbyder både overvågningsløsningen der foregår via audio-visuelle advarselssignal samt fjernovervågning via internettet. Vores overvågningsløsningen er tilpasset kundens behov og udviklet til både web, skærme og mobile enheder.

 

 

GSOL har over 20 års erhvervserfaring indenfor vedvarende energi og har specialiseret sig i solcelleanlæg. Vores kernekompetencer er at rådgive og levere højkvalitet solcelleanlæg som tagmonteret, jordmonterede og bygningsintegrerede solcelleanlæg, off-grid hybrid systemer og solcelle containere. GSOL kan løse alle former for arbejde, der beskæftiger sig med design, installation og servicering af solcelleanlæg.