GSOL Energy har over 20 års erhvervserfaring indenfor vedvarende energi og har specialiseret sig i solcelleanlæg. Vores kernekompetencer er at rådgive og levere højkvalitet solcelleanlæg som tagmonteret, jordmonterede og bygningsintegrerede solcelleanlæg, off-grid hybrid systemer og solcelle containere. GSOL Energy kan løse alle former for arbejde, der beskæftiger sig med design, installation og servicering af solcelleanlæg

GSOL Energy er en del af FN’s Global Compact, hvilket afspejler vores ønske om et medansvar for at deltage i løsningen af globale udfordringer indenfor områder som menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og bekæmpelse af korruption.

GSOL Energy er medlem af Dansk Solcelleforening, som er brancheforeningen for virksomheder, som professionelt beskæftiger sig med solcelleanlæg og beslægtede teknologier.

 

GSOL har over 20 års erhvervserfaring indenfor vedvarende energi og har specialiseret sig i solcelleanlæg. Vores kernekompetencer er at rådgive og levere højkvalitet solcelleanlæg som tagmonteret, jordmonterede og bygningsintegrerede solcelleanlæg, off-grid hybrid systemer og solcelle containere. GSOL kan løse alle former for arbejde, der beskæftiger sig med design, installation og servicering af solcelleanlæg.